Häng med på en temaresa!

Vi har samarbete med några magasin som tillsammans med oss arrangerar Temaresor under året. Dessa kan ni som prenumeranter anmäla er till och följa med på till prenumerantpris. Om ni önskar att följa med utan att vara prenumerant går det i mån av plats.

Vinresa till Sydafrika med Maja Berthas

Maja Berthas, en av Sveriges främsta experter på viner från Sydafrika. Många har säkert sett henne dela ut solar i morgonrutan på TV4. Andra kanske lyssnat till hennes ljuva choklad och vinföreläsningar. Idag ligger fokus på Sydafrikanska viner eftersom Maja sedan 2004 varit nordisk marknadschef för organisationen Wines of South Africa.

Vi kan utlova en resa med mycket mat, vin och skratt. Maja står för programmet och kommer ta er runt till både små och stora producenter samt till flera delar av de vackra vinområdena.

Grönland – Uummannaq

1 – 12 juli 2022

Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden –  Uummannaqfjorden på nordvästra Grönland. De väldiga isbergen med oändliga färgskiftningar och dramatiska formationer kalvar från den väldiga inlandsisen. Bland isbergen simmar giganter som knölval, sillval och vikval, allt inramat av snöklädda bergstoppar runt 2000 m höga. Följ med på en resa långt utanför allfarvägarna!