Välkommen till Trackers Värld

Vi skräddarsyr din resa

Trackers grundades 2003 av Peter Jönsson och Mats Larsson, båda med mångårig erfarenhet av arbete med resor och turism. Under åren som kollegor har vi haft möjlighet att se många av världens mest exotiska och avlägsna platser och med vår egen researrangör vill vi nu plocka fram och visa våra gäster de riktiga guldkornen. För oss är exklusivitet inte synonymt med marmor och guldkranar utan snarare en känsla för stil, karaktär eller något helt orört. Ofta upplever vi det i form av personligt engagemang, ett möte eller förmånen att få besöka något av vår jords mest värdefulla områden.

För oss innebär personligt engagemang inte bara att vi lägger upp resorna tillsammans med våra gäster. Vi lägger även ner mycket tid och energi på att söka upp unika platser och vad vi anser vara de bästa hotellen, lodgerna och camperna i varje land vi arbetar med. Vi har genom åren skapat nära samarbeten med lokala partners som vi vet ger våra gäster de upplevelser de söker, som har högsta möjliga servicenivå och arbetar med några av de absolut bästa guiderna på plats.

Våra resor

Vi kallar våra resor skräddarsydda eftersom vi anpassar dem till just era önskemål och förutsättningar. På vår hemsida presenteras därför enbart exempel och förslag på resor. Varje resa skräddarsys efter våra resenärers specifika önskemål. Småskaligheten är vår styrka och vi har även besökt och genomfört resor till de destinationer vi erbjuder. Genomförandet av resorna sker i samarbete med samarbetspartners som har stor lokalkännedom, mångårig erfarenhet och nödvändiga licenser för att kunna leverera en resa av genomgående hög kvalité Vi vill att Ni som resenär ska känna så stor frihet som möjligt, men ändå tryggheten i att ha en erfaren guide som finns tillgänglig när ni önskar.

Vi på Trackers

Peter Jönsson  Managing Director/Owner
Mats Larsson  General Manager/Owner
Ingrid Larsson  Groups Manager
Travis Bouck  CFO
Åsa Jönsson  Managing Sales Director

SRF

Trackers är medlem i SRF, Svenska Resebyråföreningen, vilket för dig som kund är en kvalitetsstämpel på att vi som företag bedriver yrkesmässig resebyråverksamhet. Vår personal är kompetent och erfaren samt väl insatt i för branschen gällande lagar och regler. Vi har ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet och kan påvisa tillfredställande ekonomiska resurser och resultat. Vi följer självklart beslut fattade i Allmänna reklamationsnämnden och följer UD:s reserekommendationer. Styrelsen för Trackers AB har sitt säte i Stockholms kommun, Stockholms Län. Organisationsnummer 556174-4623

Några av våra samarbetspartners

Nomad Tanzania
Vi är en av öst Afrikas äldsta safariarrangörer. De senaste 20 åren har vi ägt och drivit våra små safari camper i tre av landets mest avlägsna hörn. Genom åren har vi byggt upp ett rykte om vår kvalitet vilket vi bär med stolthet. Våra grundare var pionjärer i landets mest avlägsna delar, som få hade hört talas om och än färre besökt. Idag är det ingen överdrift att säga att våra små safari camper ligger på de mest eftertraktade platserna i hela Afrika, allt tack vare deras idoga arbete.

Wilderness Safaris
Genom åren har Wilderness safaris utvecklat ideologin – ”The world’s wilderness areas will save humankind”. De vill göra intryck som ger människor möjlighet att hitta nya vägar i sina liv och lämna ett naturvårdsarv till sina barn. Filosofin med ”bevarande genom turism” ger lokala samhällen chansen att ta del av inkomsterna från turism och säkrar skyddet av miljön för kommande generationer.

Traveller Made
Traveller Made är ett nätverk av researrangörer dedikerade till att göra unika och exklusiva skräddarsydda resor för resenärer som letar efter det där ”lilla extra” av upplevelser som kräver skickliga och kunniga reserådgivare vars målsättning är att leverera full service till varje kund.