Colombia – Landet som erbjuder allt

Detta är exklusiv resa då ni bor på några av Botswanas absolut bäst belägna lodger. Allt fokus ligger på att ge er som gäst den bästa möjliga naturupplevelse som Botswana kan erbjuda. Resans innehåll bestäms i detalj av er tillsammans med era guider på plats. Här finns även möjlighet att göra nattsafaris och safaris till fots, något som inte är tillåtet i nationalparkerna.

De små lodger vi använder på denna resa har oftast inte mer är tio rum och ligger på platser som ofta bara kan nås med små flygplan eller båt. Rummen är byggda som små bungalows av tältduk på upphöjda plattformar med privat dusch och wc i direkt anslutning till rummet.

Wilderness Safaris

Vår partner i Södra Afrika är Wilderness Safaris. Genom åren har de utvecklat ideologin – ”The world’s wilderness areas will save humankind”. Wilderness Safaris vill göra intryck som ger människor möjlighet att hitta nya vägar i sina liv och lämna ett naturvårdsarv till sina barn. Filosofin med ”bevarande genom turism” ger lokala samhällen chansen att ta del av inkomsterna från turism och säkrar skyddet av miljön för kommande generationer. Organisationen ansvarar för över fyra miljoner hektar av södra Afrikas bästa vildmarksområden och privata naturreservat fördelat på 50 lodger och camper. Sammantaget ger det över 3 500 hektar privat mark per gäst. Vilket säkrar en känsla av enskildhet och gör företaget unikt i sitt slag.

Wilderness Safaris