Katavi och Mahale

Med Trackers får du uppleva detta storslagna land på ett sätt som ingen annan arrangör i Sverige kan erbjuda idag. Katavi och Mahale erbjuder våra gäster unika safaris där vi använder oss av små exklusiva lodger med högsta standard som är belägna med endast ett syfte, att erbjuda gästerna en maximal upplevelse av natur och djurliv.

Parkerna är belägna avlägset och isolerat vilket gör att ni här får uppleva  en större koncentration av vilt än i någon annan park i Tanzania med exempelvis buffelhjordar på närmare 3000 djur (därmed även mycket rovdjur) samt stora mängder flodhäst och världens största kända bestånd av chimpanser.

NOMADTANZANIA

Som första svenska arrangör kan Trackers erbjuda Nomad Safaris Tanzania. Du får uppleva detta storslagna land på ett sätt som ingen annan arrangör i Sverige kan erbjuda idag. För att kunna ge våra gäster en unik safari använder vi oss av små exklusiva lodger med högsta standard som är belägna med endast ett syfte, att erbjuda gästerna en maximal upplevelse av natur och djurliv.