Häng med på en temaresa!

Vi har samarbete med några magasin som tillsammans med oss arrangerar Temaresor under året. Dessa kan ni som prenumeranter anmäla er till och följa med på till prenumerantpris. Om ni önskar att följa med utan att vara prenumerant går det i mån av plats.

Grönland – Uummannaq

Några platser kvar till 2018 paddlingen!

Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden –  Uummannaqfjorden på nordvästra Grönland. De väldiga isbergen med oändliga färgskiftningar och dramatiska formationer kalvar från den väldiga inlandsisen. Bland isbergen simmar giganter som knölval, sillval och vikval, allt inramat av snöklädda bergstoppar runt 2000 m höga. Följ med på en resa långt utanför allfarvägarna!

M-Magasin Sydafrika

17 – 26 mars 2019

Favorit i repris! Upplev landets enastående natur, vilda djur och spännande kultur. Vi har även den här gången med vår guide Karin Hoole, grundare av välgörenhetsorganisationen A Reaching Hand och med ett engagemang utöver det vanliga. Hon tar oss med till kåkstaden Khayelitsha där mötet med barnen blir oförglömligt. Dessutom är Karin sommelier – perfekt i vindistrikten! Förutom safari upplever vi Kapstaden, Taffelberget och den dramatiska naturen vid Godahoppsudden. Vi äter på mysiga restauranger, besöker vingårdar och shoppar. En unik resa och med är en från oss på M-magasin!