Häng med på en temaresa!

Vi har samarbete med några magasin som tillsammans med oss arrangerar Temaresor under året. Dessa kan ni som prenumeranter anmäla er till och följa med på till prenumerantpris. Om ni önskar att följa med utan att vara prenumerant går det i mån av plats.

Grönland – Uummannaq

Några platser kvar till 2018 paddlingen!

Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden –  Uummannaqfjorden på nordvästra Grönland. De väldiga isbergen med oändliga färgskiftningar och dramatiska formationer kalvar från den väldiga inlandsisen. Bland isbergen simmar giganter som knölval, sillval och vikval, allt inramat av snöklädda bergstoppar runt 2000 m höga. Följ med på en resa långt utanför allfarvägarna!

Kroatien – kajaktur i medelhavet

Dags att boka årets kajakresa till Medelhavet!

Under en vecka utforskar vi Kroatiens vackra och orörda skärgård. Vi besöker 6 öar och bjuds på spännande historia, geologi och inte minst vacker natur. Vår paddling tar oss bland annat runt den dramatiska ön Privich och Krk med dess romerska stad. Vi slår läger i den gamla ekskogen i Plavnik, glider förbi kusten utanför Cres och passar på att bada där vi har lust. Vi kommer också att spana efter delfiner, hjort och Europas största fågel – Gåsgamen.

Upplev Kanada 12 dagars rundresa

31 augusti – 11 september 2018

Kanada – en nordlig upplevelse!

Norr om USA, ligger ett land som för oss svenskar är mycket bekant men sällan besökt. Nämligen Kanada. Mycket beroende av sin stora granne USA i söder. På denna resa får vi ett smakprov på vad detta enorma land, näst störst i världen efter Ryssland, kan erbjuda. Vi får känna på storstadspuls i två av de största städerna, Edmonton och Vancouver. Höjdpunkten är nog resan genom några av de stora nationalparkerna, Banff och Glacier. Dessa områden räknas som några av de mest majestätiska och imponerande trakterna i världen.

Modehelg i Milano med Damernas Värld

4 – 7 oktober 2018

Fantastiskt mode, smakfull inredning, underbar mat, det är inte många städer som slår Milano när det gäller livets goda. En som verkligen har tagit Milano till sitt hjärta är Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier, som upptäckte staden för drygt tjugo år sedan i samband med modeveckan, och som sedan dess ser till att regelbundet komma tillbaka, det blir minst fem besök per år.

Följ med på vår weekend i modets och hantverkets tecken. Vi bor på ett läckert lägenhetshotell, Damernas Världs egna Town House i Milano! Och svenska Marie Ekström från Miemil Eventi är med under hela resan.

Fokus Grand Tour Italien med Johan Hakelius

15 – 22 november 2019

Obegränsade resurser, aristokratiska kopplingar och år vikta till att ströva runt i Europa, på jakt efter rötterna till den västerländska civilisationen. Så har traditionen med Grand Tour beskrivits. Vi kanske inte riktigt kan leva upp till den nivån, men vi tänkte försöka. Följ med Johan Hakelius på en europeisk bildningsresa i fotspåren på 1600- och 1700-talens adelsungdomar. Vi börjar i Florens, med sina fantastiska konstskatter, fortsätter till Rom, med Vatikanens överdåd och alla antika lämningar, drar vidare till Neapel, för att besöka Pompeji och avslutar på Capri.

M-Magasin Sydafrika

17 – 26 mars 2019

Favorit i repris! Upplev landets enastående natur, vilda djur och spännande kultur. Vi har även den här gången med vår guide Karin Hoole, grundare av barnhemsorganisationen A Reaching Hand och med ett engagemang utöver det vanliga. Hon tar oss med till kåkstaden Langa där mötet med barnen blir oförglömligt. Dessutom är Karin sommelier – perfekt i vindistrikten! Förutom safari upplever vi Kapstaden, Taffelberget och den dramatiska naturen vid Godahoppsudden. Vi äter på mysiga restauranger, besöker vingårdar och shoppar. En unik resa och med är en från oss på M-magasin!