Häng med på en temaresa!

Vi har samarbete med några magasin som tillsammans med oss arrangerar Temaresor under året. Dessa kan ni som prenumeranter anmäla er till och följa med på till prenumerantpris. Om ni önskar att följa med utan att vara prenumerant går det i mån av plats.

Grönland – Uummannaq

Några platser kvar till 2018 paddlingen!

Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden –  Uummannaqfjorden på nordvästra Grönland. De väldiga isbergen med oändliga färgskiftningar och dramatiska formationer kalvar från den väldiga inlandsisen. Bland isbergen simmar giganter som knölval, sillval och vikval, allt inramat av snöklädda bergstoppar runt 2000 m höga. Följ med på en resa långt utanför allfarvägarna!

Kroatien – kajaktur i medelhavet

Dags att boka årets kajakresa till Medelhavet!

Under en vecka utforskar vi Kroatiens vackra och orörda skärgård. Vi besöker 6 öar och bjuds på spännande historia, geologi och inte minst vacker natur. Vår paddling tar oss bland annat runt den dramatiska ön Privich och Krk med dess romerska stad. Vi slår läger i den gamla ekskogen i Plavnik, glider förbi kusten utanför Cres och passar på att bada där vi har lust. Vi kommer också att spana efter delfiner, hjort och Europas största fågel – Gåsgamen.

Upplev Kanada 12 dagars rundresa

31 augusti – 11 september 2018

Kanada – en nordlig upplevelse!

Norr om USA, ligger ett land som för oss svenskar är mycket bekant men sällan besökt. Nämligen Kanada. Mycket beroende av sin stora granne USA i söder. På denna resa får vi ett smakprov på vad detta enorma land, näst störst i världen efter Ryssland, kan erbjuda. Vi får känna på storstadspuls i två av de största städerna, Edmonton och Vancouver. Höjdpunkten är nog resan genom några av de stora nationalparkerna, Banff och Glacier. Dessa områden räknas som några av de mest majestätiska och imponerande trakterna i världen.

Trackers webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem.