Häng med på en temaresa!

Vi har samarbete med några magasin som tillsammans med oss arrangerar Temaresor under året. Dessa kan ni som prenumeranter anmäla er till och följa med på till prenumerantpris. Om ni önskar att följa med utan att vara prenumerant går det i mån av plats.

Grönland – Uummannaq

Några platser kvar till 2018 paddlingen!

Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden –  Uummannaqfjorden på nordvästra Grönland. De väldiga isbergen med oändliga färgskiftningar och dramatiska formationer kalvar från den väldiga inlandsisen. Bland isbergen simmar giganter som knölval, sillval och vikval, allt inramat av snöklädda bergstoppar runt 2000 m höga. Följ med på en resa långt utanför allfarvägarna!

Kroatien – kajaktur i medelhavet

Dags att boka årets kajakresa till Medelhavet!

Under en vecka utforskar vi Kroatiens vackra och orörda skärgård. Vi besöker 6 öar och bjuds på spännande historia, geologi och inte minst vacker natur. Vår paddling tar oss bland annat runt den dramatiska ön Privich och Krk med dess romerska stad. Vi slår läger i den gamla ekskogen i Plavnik, glider förbi kusten utanför Cres och passar på att bada där vi har lust. Vi kommer också att spana efter delfiner, hjort och Europas största fågel – Gåsgamen.

Med M-Magasin till Karibien

9 – 18 februari 2018

Uppfyll din dröm om Karibien!

OM VÅR RESA: Är du en av dem som alltid drömt om att se de karibiska öarna. Då är det här resan för dig. Häng med på vår skräddarsydda kryssning som bjuder på massor av upplevelser, samtidigt som vi reser bekvämt ombord på fartyget MSC Seaside. Middagar, utflykter, mingel – allt gör vi tillsammans i vår M-grupp.

Med M-Magasin till Sydafrika

15 – 21 mars 2018

Äntligen och för femte gången gör vi om vår skräddarsydda drömresa till Sydafrika!

Du får uppleva landets fantastiska natur, möta de vilda djuren och komma till spännande Kapstaden med sitt berömda Taffelberg. Allt tillsammans med någon från oss på M-magasin som tar hand om er. Som medarrangör har vi förstås fortfarande Trackers, en av Sveriges främsta och mest kunniga på just safariresor.

Trackers webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem.