Trackers grundades 2003 av Peter Jönsson och Mats Larsson, båda med mångårig erfarenhet av arbete med resor och turism.
Under åren som kollegor har vi haft möjlighet att se många av världens mest exotiska och avlägsna platser och med vår egen researrangör vill vi nu plocka fram och visa våra gäster de riktiga guldkornen.

För oss är exklusivitet inte synonymt med marmor och guldkranar utan snarare en känsla för stil, karaktär eller något helt orört. Ofta upplever vi det i form av personligt engagemang, ett möte eller förmånen att få besöka något av vår jords mest värdefulla områden.

För oss innebär personligt engagemang inte bara att vi lägger upp resorna tillsammans med våra gäster. Vi lägger även ner mycket tid och energi på att söka upp unika platser och vad vi anser vara de bästa hotellen, lodgerna och camperna i varje land vi arbetar med. Vi har genom åren skapat nära samarbeten med lokala partners som vi vet ger våra gäster de upplevelser de söker, som har högsta möjliga servicenivå och arbetar med några av de absolut bästa guiderna på plats.

Våra resor
Vi kallar våra resor skräddarsydda eftersom vi anpassar dem till just era önskemål och förutsättningar. På vår hemsida presenteras därför enbart exempel och förslag på resor.

Varje resa skräddarsys efter våra resenärers specifika önskemål. Småskaligheten är vår styrka och vi har även besökt och genomfört resor till de destinationer vi erbjuder. Genomförandet av resorna sker i samarbete med samarbetspartners som har stor lokalkännedom, mångårig erfarenhet och nödvändiga licenser för att kunna leverera en resa av genomgående hög kvalité.

Vi vill att Ni som resenär ska känna så stor frihet som möjligt, men ändå tryggheten i att ha en erfaren guide som finns tillgänglig när ni önskar.

Vi på Trackers
Peter Jönsson - Managing Director/Owner
Mats Larsson - General Manager/Owner
Ingrid Larsson - Groups Manager
Travis Bouck - CFO
Åsa Jönsson - Managing Sales Director

SRF
Trackers är medlem i SRF, Svenska Resebyråföreningen, vilket för dig som kund är en kvalitetsstämpel på att vi som företag bedriver yrkesmässig resebyråverksamhet. Vår personal är kompetent och erfaren samt väl insatt i för branschen gällande lagar och regler. Vi har ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet och kan påvisa tillfredställande ekonomiska resurser och resultat. Vi följer självklart beslut fattade i Allmänna reklamationsnämnden och följer UD:s reserekommendationer.

Styrelsen för Trackers AB har sitt säte i Stockholms kommun, Stockholms Län. Organisationsnummer 556174-4623

Svartlistade flygbolag
http://ec.europa.eu/transport/modes/air/safety/air-ban/index_sv.htm

Flygpassagerares rättigheter